Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Thursday, December 24, 2009

Dancing at Bean's wedding!!


Dancing at bean's wedding~~

Allifie Shukri | MySpace Video

thanx 2 beloved abg amy!! hahahaha... aku lar kazen korang yg paleng gile kan??? admit je wehhhh... hahahahahahaha

Wednesday, December 23, 2009

saket sampai makan dalam

ya Allah! ape salah fifie? ape dosa fifie ngan diorg? kenape banyak sangat dugaan yg KAU bagi pat fifie? adoiiii.... mule² kene backstab ngn org yg fifie percaye... now, kawan fifie kenape cam nih? kenape buat fifie cam nih? ape salah fifie? kenape? kenape kite taleh mcm dulu? korang ade kawan yg lagi bagos dari fifie ke? kalau korang x suke cara fifie, tell me frankly! jangan buat fifie makan dalam macam nih! x suke! i can be alone if korang xnak kawan ngan fifie lagi! hina sangat ke fifie nih? i noe dat im not into y'll!! tapi fifie jujur kawan ngan korang! ikhlas! btol² sayangkan korang! tapi korang? kenape buat fifie makan dalam macam nih? kenape weh??? kenape?? kenape sampai macam nih skali korang dera fifie? dera perasan fifie! kenape? ape salah fifie ngan korang? fifie rampas kebahagiaan korang ke? fifie rampas harta korang ke weh?? cakap lar weh!!! cakap! jangan wat aku mcm nih!!! tolong lar weh!!! aku xde sape² weh! aku ade korang je! kalau korang xnak layan fifie lagi, fifie redha! fifie terime je ape dugaan yg Allah bagi... tapi, plz tell me okeh! bgitawu fifie, ape salah fifie! plz lar weh! jangan wat fifie tertanye² cam nih! jangan gantung fifie mcm nih! dulu korang boley je ajak fifie lepak same²... tp skang kenape korang da laen? kenaper? bile fifie msg, x reply.. call, x angkat! then tibe² nampak korang ngah lepak same²! ape bende tuh weh??? korang tawu x betape saket nye hati fifie? tawu x? korang da bahagia dengan kehidupan masing², then perlu ke korang lupe fifie? hmmm... kalau korang x perlukan fifie dalam idop korang, bgtawu je lar... insya-Allah, fifie boley terime... kalau korang taleh bgtawu depan² pon, fifie x kesah... text fifie pon boley... comment pat mespes or facebook pon boley... fifie terime je... hmm... dulu, korang owez ade bile fifie ade problem... teman fifie gi mane² je even tempat yg sedekat 10 langkah pon korang sanggup teman! tapi skang?? hmmm.... fifie xtawu ape punce nye... hmmm... orang yg baru rapat ngan korang, korang ley layan mcm da lame kenal.. hmm... fifie da serik lar! sumpah! fifie dulu pon macam tuh, layan baek je org yg baru kenal... pastu ujong² kene tikam! after a few month, korang plak buat hati aku pedih! pecah! adoiiiiiiiiiii... dugaan ape lagi nih weh??? hmmm wutever it is, fifie mmg btol² makan dalam skang nih! sumpah! sumpah! sumpah aku makan dalam weh ngan korang!!! ok lar... fifie harap sape² yg bace blog nih, tolong jangan tanye sape yg dimaksodkan... plz larrrr... faham² sindri k?? thanx for reading!!

Wednesday, December 9, 2009

BBQ wif Hostelmate

On December 8, 2009, 12.30am.. da party begin.. hahahha. fifie x tawu BBQ nih ntok ape.. but it was fuckin fun.. um.. sori guys, fifie tuwon lambat on dat da coz fifie study.. then fifie naek awal jugak coz nak sambong study.. even its a small BBQ party, ia nye sangat fun!! guys, u make my day brighter okeh!! cant be happy witout y'll!! lets take a look at d actions!! hehehe


ini minah rempit yg shaye sayang!! [champion rempit from kelantan, subang && kedah] hehehe


orang2 kuat.. yg lelaki je.. sorang gurl tuh orang kuat minom air F&N strawberry tuh je..


mereka yg shaye sayang sampai mati weh!!!


pembakaran terbuka pat carpark hostel!!


ayam yg sedap sbb diperam!! shaye x tawu syapew yg peram coz shaye tuwon lambat!! wutever it is, ayam nih mmg sedap okeh!


nahhh... L.O.V.E from us!!
[Fifie - Iekin - Nina - Emmie]


ayam lazt kuwhhh... shaye makan dalam 7 ketul ayam malam tuh!! sumpah x tipu!! sedappppppp~~~~


jemput makan kawan2.. berkelah di bawah tangga hostel!!
[sorry tak ajak kau.. tuh lar, sape suwo buat taik ngan kitorang??]


snap by Abg E!!
[behind: sidek && shafiq]


ayam nih ditiggalkan bersendirian kerane kami mau berkelah sebentar~~


tukang bakar si bakaruddin!! hahahah
[Wan - Ariff - Amir - Roy]


TRIPLET wil owez 2gether okeh!!
[sedang menanti Abg E ntok pergi ke rumah N!!]


yeah.. dats my beloved N!!!


[NTOK SUME YG ADE PAT PARTY NIH, KORANG MMG TERBAEK DARI LADANG MAK LIMAH SBLAH LADANG PISANG HAJI ABU!! KEPADE SESAPE YG TERASE DIRI X DIJEMPUT TUH, KORANG PIKER2 LAR SENDIRI KENAPE KORANG X DIJEMPUT YE.. BUKAN X SUDI NAK JEMPUT, TP KALAU KORANG ADE, RASE MELUAT NAK MAKAN 7 KETUL AYAM TUH.. HEHEHE... UM... NTOK F.I.N.E, SHAYE SAYANG KORANG BAGAI NAK GILE OKEH.. THANX 4 EVRYTHIN!!]