Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Wednesday, December 23, 2009

saket sampai makan dalam

ya Allah! ape salah fifie? ape dosa fifie ngan diorg? kenape banyak sangat dugaan yg KAU bagi pat fifie? adoiiii.... mule² kene backstab ngn org yg fifie percaye... now, kawan fifie kenape cam nih? kenape buat fifie cam nih? ape salah fifie? kenape? kenape kite taleh mcm dulu? korang ade kawan yg lagi bagos dari fifie ke? kalau korang x suke cara fifie, tell me frankly! jangan buat fifie makan dalam macam nih! x suke! i can be alone if korang xnak kawan ngan fifie lagi! hina sangat ke fifie nih? i noe dat im not into y'll!! tapi fifie jujur kawan ngan korang! ikhlas! btol² sayangkan korang! tapi korang? kenape buat fifie makan dalam macam nih? kenape weh??? kenape?? kenape sampai macam nih skali korang dera fifie? dera perasan fifie! kenape? ape salah fifie ngan korang? fifie rampas kebahagiaan korang ke? fifie rampas harta korang ke weh?? cakap lar weh!!! cakap! jangan wat aku mcm nih!!! tolong lar weh!!! aku xde sape² weh! aku ade korang je! kalau korang xnak layan fifie lagi, fifie redha! fifie terime je ape dugaan yg Allah bagi... tapi, plz tell me okeh! bgitawu fifie, ape salah fifie! plz lar weh! jangan wat fifie tertanye² cam nih! jangan gantung fifie mcm nih! dulu korang boley je ajak fifie lepak same²... tp skang kenape korang da laen? kenaper? bile fifie msg, x reply.. call, x angkat! then tibe² nampak korang ngah lepak same²! ape bende tuh weh??? korang tawu x betape saket nye hati fifie? tawu x? korang da bahagia dengan kehidupan masing², then perlu ke korang lupe fifie? hmmm... kalau korang x perlukan fifie dalam idop korang, bgtawu je lar... insya-Allah, fifie boley terime... kalau korang taleh bgtawu depan² pon, fifie x kesah... text fifie pon boley... comment pat mespes or facebook pon boley... fifie terime je... hmm... dulu, korang owez ade bile fifie ade problem... teman fifie gi mane² je even tempat yg sedekat 10 langkah pon korang sanggup teman! tapi skang?? hmmm.... fifie xtawu ape punce nye... hmmm... orang yg baru rapat ngan korang, korang ley layan mcm da lame kenal.. hmm... fifie da serik lar! sumpah! fifie dulu pon macam tuh, layan baek je org yg baru kenal... pastu ujong² kene tikam! after a few month, korang plak buat hati aku pedih! pecah! adoiiiiiiiiiii... dugaan ape lagi nih weh??? hmmm wutever it is, fifie mmg btol² makan dalam skang nih! sumpah! sumpah! sumpah aku makan dalam weh ngan korang!!! ok lar... fifie harap sape² yg bace blog nih, tolong jangan tanye sape yg dimaksodkan... plz larrrr... faham² sindri k?? thanx for reading!!

No comments: