Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Wednesday, January 20, 2010

Step Backwards, Move On and Keep Walkin In Own Way

hey kawan~~ shud i call u "KAWAN"?? ok... aku x lar jahat sangat sampai nak buang kawan... im not dat kind of gurl... im here juz wanna say sorry coz i've 2 walk wif my own way... i wil not followin ur way anymore... seyesly lar weh, aku mmg x sangke yg korang boley berubah sampai mcm nih skali... aku mmg btol² x tawu ape salah aku pat korang... nape korang wat aku mcm nih ekh?? nape korang wat aku mcm xde perasaan?? aku tawu r yg korang sume da bahagie~~~ tp u shud keep ur promise dat "WE OWEZ B 2GETHA"!!! where da hell is dat?? i dun see it now!!

ok, my problem is.. korang kuar, then x bgtawu aku... i dun mind coz aku x tawu lgsong korg pat mane... tp nape aku msg, korang x reply?? then tibe² je ade org tanye aku "weh, x ikot dorang gi ****** ke??" gi tmpt mcm tuh pon korang nak rahsia ngn aku?? jgn salahkan aku kalau org yg tanye aku tuh bgtawu ape² pat korang... coz dat wut i feel dat time!! faham x yg aku xde sape² pat sini?? anas jaoh, then aku cume ade korang ntok happy kan aku!!! seyesly, diz time is da 2nd time, i've to move on... ok?? dat is da right way 4 me && y'll...

ya Allah.. kenape dugaan yg mcm nih KAU bg pat aku??? aku xkuat ntok handle sume nih!! aku btol² x kuat!! aku sayang korang dengan hati aku!! jujur!! tp kenape? kenape sampai mcm nih skali korang wat aku?? perlu lagi ke aku simpan sayang aku ntok org yg mcm nih?? perlu ke?? korang perlu ke tuh sume dari aku??? aku msg korang, ape salahnye korang reply?? even korang x nak ajak aku pon... its dosnt matter if korang bgtawu perkare yg sebenar ngn aku... jujur... xde lar aku terkilan sangat!!! then tibe² aku yg dipersalahkan sbb x angkat call korang... arghhhh... banyak nye dugaan!!! korang tawu ke aku wat ape time tuh?? kalau korg btol² nak ajak aku, kenape x awal² korang ckp ngn aku?? kenape last minute baru nak call???

seyesly, IM NOT INTO Y"LL!!! so, juz let me back off... let me step backwards & move on... kali nih, i really mean it! aku cume nak korang tawu yg aku x penah regret dapat kenal ngn korang... korang da jd apart of my life!!! cume aku agak dispointed sbb korang ckp mcm x serupa bikin... sorry to say... aku bukan nak buat korang marah or wut... tp aku xde tmpt ntok aku ckp... so, here i am... last but not least, aku harap korang berubah... aku tawu aku nih bukan sape² ntok ckp mcm nih pat korang... tp aku xnak orang laen kena mcm ape yg aku kena and aku pon xnak korang kena benda yg same ... even aku da mcm nih, aku tetap sayang korang... thanx for being such a nice person in my life... thanx sbb sudi kongsi problem korang ngn aku + jd pendengar aku slame nih... thanx 4 everythin... thanx sangat²!!!

[plz dun ask anythin... plz plz plz... coz i've no answer!! let me go.. let me walk alone wif my own way... thanx again~~~]

trulyMADLYdeeply,
ME,MYSELF&FIFIE!!!

No comments: