Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Friday, November 26, 2010

Bila Hati Gundah Gulana!!!

Jam menunjok kan tepat pukol 9 malam. shaye & nina sedang tidur sementara along shaye sedang on9. tetibe dapat call dari jun si encik doremon bertanyekan mahu keluar bersame mereka menonton wayang atau tidak mahu. jadi shaye bertanye kepade mereka2 yg ade bersame shaye. nina & along pon kate on saje. so, shaye call jun balek then kate ok. kami plan nak nengok ngangkong, midnite movie pat sunway. then, midji si encik tenok datang ambil shaye pat umah ntok mengajak shaye menemaninye mengambil jun si encik doremon pat umah nye pat hulu langat kerane jalan ke rumahnye sangat gelap gelita!! shaye pon buat2 berani je sebenarnye. then kami ber3 pergi ke shah alam ntok mengambil awek jun si encik doremon yg bername shiela si puan doremon. shaye menyuroh nina & along booking ticket. so, mereka booking pat pavilion. wuuuu. masyuk btol!!! hahaha. along, nina & shafiq gerak dulu ke pavilion ntok mengambil ticket yg da di booking tuh. dan kami pon sampai pade jam 12.30am. tapi sayang nye, kami x dapat nengok sbb da sangat full. kalau ade pon, seat depan skali. hahahah. jenoh kami berfiker ntok kemane selepas x jadi nengok movie. haishhhhhh. so, kami pon plan nak gi karoks pat permaisuri. sampai pat sane da kol 1.30am. so kami dapat karoks slame 1jam stengah je. haishhhh. kami pon bersuka-ria ler mcm kanak2 riang. tetibe je shaye nak nyanyi lagu 'HATI YANG KAU SAKITI - ROSSA'. owhhhhhhhhhh nooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! shaye x abesh nyanyi lagi, da teresak-esak da!! haishhh. tuh lar, syapew suwo nyanyi lagu tuh? org nak have fun!! bukan nak menangis mcm pompuan giler wahai cik fifie oi!!! hahahaha. so, after karos tuh, kami pon pergi makan pat nana cafe pat area permaisuri jugak ler. owhh damn!! sangat lapar okeh!! sumpah!! shaye pon makan ler meehoon tomyam!! hahah. tukar menu sbb shaye sudah berase kurenggggg skit ngan kuewtiaw!! sangat banyak memories di situ yeeeee!!!!!!!!!!!!!!! x suke lar cam nih! nak nanges2 depan kawan2!! mati lar nak aiiiii. haiyakkkk. so, afta makan, kami pon tros shoot balek umah. sampai je umah, kami tros open card!! yeahhh. maen poker boring!! so, shaye sudah pandai bermaen pokdeng!! hahahaha. KAYA KAYA KAYA!!! klaka lar kau nih fifie!! haiyakkk. um. ok ler. jam sudah menunjok kan tepat 8pagi nih. shaye x tdo lagi. along ngn nina da sedap berdengkur da pat sblah shaye nih. hikkk. save da energy for todae!! nak berjalan sampai esok pagi ler mlm nih!! hahahha. petang kang nak nengok NGANGKUNG!!! yippiiieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! 
BLOGGIN OFF

No comments: