Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Saturday, December 4, 2010

Owh. Awak, Si Stalker! Ngeeeee

Owh My Gayyyyyy!!!!! sangat tak cantek di situ yeeee! haiyakkkk. nape nak view blog org ek? awak kenal saye ke? ataupon awak rase tergugat ek? ekh ekh, tolong lar. enough is enough okeh! die da buang saye! die tuh awak yg punye! kalau die sayang awak, die tak kan tinggal awak mcm die tinggalkn saye! faham? so, tayah mcm nak jadi seorg yg sundel hareeeemmmmm sangat! ade faham? ummmm.

takpon bukan gurlfren awak yg sebok2 view blog saye! ntah2 awak yg sebok sangat nak jadi stalker nak bace blog saye, pastu tuh lar point awak ntok maki2 saye kn? haiyakkkk. saye takde mention name sape2 pon. awak nak terase nape ekh? awak kate, awak da buang saye 3 bulan lalu da! tapi nape awak still nak cari2 blog saye? nak sebok2 bace blog saye? awak, saye bukan nak buat awak bosan, tapi saye mmg sayang awak. tapi kalau perangai awak macam nih, haishhhh. awak pon tawu lar kan? manusia berubah-ubah dan awak mmg nak saye lupekan awak supaye awak boley idop bahagia dengan gurlfren baru awak kan? ok fine! saye x cari awak lagi skang nih ok! saye berhenti call awak, saye berhenti text awak, saye berhenti cari awak! biar saye simpan & pendam perasaan saye! hati saye, air mate saye sume ntok awak. saye tunggu awak. tapi cara awak tak cantek. perlu ke awak nak maki hamon saye? perlu ke awak nak maen name ibu & ayah saye? awak da lar stalk blog saye! pastu awak nak maki hamon ibu & ayah saye. awak nak rendah2kn martabat ibu & ayah saye kenape? perlu ke tuh sume ntok jatohkan saye? tak perlukn? cube awak fiker bende nih terbalek! org laen yg maki hamon mak & abah awak! ape perasaan awak? saket kan? saye lagi saket dari ape yg awak rase! awak yg slalu pesan pat saye dulu, FIKER DULU SBLOM CAKAP!!! awak suwo saye cakap sampai 100kali!!! saye ingat sampai skang!!! tapi awak?????? haishhhhh

BERHENTILAH JADI STALKER & BERHENTILAH MAKI HAMON SAYE!!!!!

BLOGGIN OFF

No comments: