Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Friday, December 24, 2010

owh. STRANGERS!!

lyk derrrrrr! weh. benci dowh cam nih! pangai sebijik macam budak2 lar siaaaaa. ape hal ntah korg nih sume! xde keje laen ke huh? jual2 numba aku! well, hello!! saye, FARAH AQILAH BINTI MOHD SHUKRI baru sebulan menggunakan numba maxis saye okeh! dan kenape si keparat2 bodow pat sane tuh dok sebok jual2 numba maxis aku tuh weh? ape dowh korg nih? nak mampos ke ape? otak ade ke xde? tawu x, perbuatan korg nih sume mengganggu ketenteraman aku! faham x? mengganggu kehidupan seharian aku! SEMAKKKKK KAU ORANG TAWU?? ade otak, gune lar weh! jangan letak pat lutot! kalau bende cam nih jadi pat korg, ape korg rase? huh? huh? korg tuh sape? ape hak korg nak bg phone numba aku pat org laen? haishhh. sabar je hidop aku nih haaaa. urghhhhh!!! haaaa. mai mai mai. lai lai lai. amek nih, numba strangers nih!! mcm harem jadah!! otak ade, tamau pakai. cukop baek aku nak angkat phone call korg lar siaaa! tp skali kau maen2, mmg x dapat lar jack aku nak layan! gi mapuh muko mu!!! nahhhh. redlist nyeee:-


*0199838820
*0169213004
*0137318466
*0127328791
*0199470633
*0173462519
*0125190311
*0192240570

ade lagi 2, 3 numba. tapi da mane ntah. urghhh. bodow tawu? cube lar korg call or msg tuh bagi numba topup ke, ape ke, cakap nak bg jodoh baru ke, nak bagi kerja yg bagos2 ke. ni x, "hai. ngah wat pe?" "assalamualaikum. name awak nih farah kan?" "hello, ni kat mane nih?" "hello, ni sape nih?" urghhhh. tensen palewotak aku lar siaaaa. x puas ati btol lar! korg nih kan!! haishhh. sabar je lar idop aku mcm nih. korg nih ape masalah ekh? bape hengget korg dapat dengan hasil menjual numba org nih? haaa. ni balasan nye ye enchek2, puan2, dan sekalian alam yg call2 aku. semak tawu x? numba maxis aku tuh ntok kawan2 sbb kawan2 aku sume gune maxis. aku nih yg dok sebok gune celcom! tapi kalau nak buang numba celcom tuh, susah plak nnt! sbb ape2 hal aku register ape2 ke, aku gune numba celcom tuh! haishhh. so, korg sume tuh. cube lar prihatin skit! berperikemanusiaan skit! akai ada! guna lar!!!!

bloggin off, STRANGERS!

No comments: