Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Thursday, January 6, 2011

CeriteraDuwaRibuSeblasCikFifieShukri :D

woahh. ok. now wut, aku nak bgtawu u ols yg aku sgt hepy skang! kerja owh kerja, plz cum 2 mummy. hehehe. esok start kerja yawww. ekh ekh. tayah tanye lar aku kerja apa dan di mane. haaa. ape? nak mintak blanje? woahhh. xde hal larhh. stakat blanje makan, ape ade hal kan? kawan2 punye cite. haaa. bulan depan, boley korg hello2 aku bile korg nak suwo aku blanje makan. hehehe. tapi jangan mahal2 sgt sbb aku nak kompol duet nih, nak beli kereta! haaa. nak beli Lamborghini! ape hal? ingat aku x mampu? hahaha. harus larhh aku blagak kan? lalalala. MY BOSS IS MY SUGAR DADDY! hahahahah. mcm bodow je statement! ok ok. tadi berjalan2 puseng2 City Square, JB ngan kakak aku. sile larhh lihat pitchas pertame yg di taken pade 2011 nih. lai lai lai. lihat nih........ <3

AK Noodles! feberet place! <3

CURRY LAKSA KUEW TIAW! luv it 2 da dot! dapnye! nyammm!!

hikk. kesan edit dari aku.

terbalek chantek melekit! huh? ape tuh? haha

ekh. yogurt? nak kurus ke wahai cik fifie? haha. well, mungkin larhh kan sbb seluar Levi's aku da x muat da weh! alah. aku ade 1 je suar Levi's! hahaha.

ok. nih pitchas dari phone kakak aku. pitchas dari D40 lom upload sbb malas nak edit. mate da ngantok. nak mandi, nak berak, nak tdo. prepare ntok kerja esok! wuuuuuu <3

peace out yaww

No comments: