Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Sunday, January 2, 2011

January 2011. wuuuuu

its not too late to wish u guys A VERY HAPPY NEW YEAR!!
hikkk.
i hope u guys havin a blast on diz 2011.
yeayyy
haaa. kawan2......
ape macam dengan new year korg sume??
pergi celeb x???
saye??? celeb???
owh. goshhh!!!
its so not me!!!
saye berade pat umah saje.
lepak2 same family, nengok firework pat balkoni umah saje.
hikkkk.
its so meaningful tawu kalau celeb ngan family.
comel je adik saye yg sufi tuh.
suke btol nengok bunga api melantun-lantun.
cume kakak saye je xde pat umah.
die gi mane ntah. cocok langin mungkin.
actually, kawan2 plan nak gi Desaru.
tapi malangnye, ade makhluk Allah pinjam saye RM150 sblom saye balek JB.
dan die telah berjanji mahu pulangkan kpd saye pd keesokkan harinye.
tapi, smpi skang saye x dapat khabar beritenye.
so, saye cancel plan ngn kawan2 saye.
cume mereka saje yg pergi.
sedey tawu. da lar lame x lepak ngan dorg.
hishhhh.
lalalalala.
fuhhhhh. tapi saye sangat bersyukur kehadrat Ilahi sbb sejak kebelakangan nih, macam berisi lar purse saye.
so, bile balek JB je mcm senang je nak kuar ngn kawan2 kan.
tapi hakikatnye, saye asyik kuar ngan family je.
malas nak kuar ngan kawan2 sbb kene kuar banyak duet.
tapi taleh gi Desaru dengan duet nih sbb nnt habis lar duet nih dan saye x dapat kuar pade hari2 yg laen.
hahahaha.
owh. okehhhhh.
saye harap, 
*2011 nih akan buat hidup saye lebih bermakne.
*2011 nih akan penuhkan lagi purse saye.
*2011 nih akan beri lebih kebahagiaan dari tahun2 sblomnye.
*2011 nih akan mengajar saye erti persahabatan dgn lebey dlm lagi.
*2011 nih akan beri saye lesen memandu & insya-Allah sebuah kereta walaupon murah.
*2011 nih akan bawa saye ke tempat yg saye ingin pergi tp x kesampaian.
*2011 nih akan dapat membantu kewangan keluarga saye bertambah kukuh.
*2011 nih akan beri saye cinta sejati walaupon saye masih tunggu MNBN.
*2011 nih akan buat perhubungan saye & kawan2 bertambah kukuh & bahagia.
*2011 nih akan buat diri saye lebey berfikiran matang & kehadapan.
insya-Allah. AMIN YA RABALALAMIN.

PEACE OUT YAWW.

No comments: