Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Saturday, February 5, 2011

Alhamdulillah, Sekarang Saya Mampu!!!

yeahhhh. tadaaaaaaaaaaa.
owh. ini perfume sudah berabad aku inginkan, skang nih baru aku termampu nak beli. hikkk. mengharapkan orang laen, mmg tak larhh aku dapat pakai kan.
body spray! ngehhh. Vanilla lageyyyyy.

my shower gel. yeah bebeh yeah!!! diz wil b inside my travel pack. yeeehaaaaa.
body lotion & its vanilla againnn. hikkk.
body scrub okeh!! hehehehe
ok guys, its tym 2 jaga my skin. hehehe. sekarang, aku mampu. sori guys, aku bukan nak show off ke ape. tapi aku cume nak bgtawu si bangang2 sekalian yang selalu nak memperkecilkan orang laen dari dulu sampai skang, "DOK MAKAN DUET MAK BAPAK PON TAKDE GUNE JUGAK WEH!!! BUAT MALU JORRR!" haaaa. so, kalian2 jangan larhh suke memperkecilkan orang laen if die orang tak mampu pakai barang2 branded, makan tempat mahal2 or ape2 jorr kan. sebab lame kelamaan, mereka akan mampu juge ntok menandingi kalian yg kaye raye, pakai barang mewah, kereta mewah dengan hasil dari meminte dari parents kau orang tuh. skang aku hepy sebab aku tak perlu susah2kan parents aku lagi kan. hikkkk. ok. juz wait 4 da next item. hahahaha. my aim is Nike sandal, Levi's Jeans, Swatch watch, iPhone4 or Samsung corby! yeahhhh. i wil! tapi xde larhh sekali gus aku nak beli kan. nak mampos ke ape? kalau sekali gus aku nak beli, tokeh balak pon bankrupt wehhhh!. hahahaha. owh. lupe lagi 1 aim, driving license. hahahaha. maklom larhh, dulu x mampu nak wat driving license awal2. ngeeeehhhh.

ape2 pon, Alhamdulillah. aku bersyukur sangat2 sebab Allah bagi aku rezeki yang melimpah ruah macam nih. moga2 akan dimurahkan rezeki lagi ntok kumpol duet nak kawen plak. hahaha. poyo jorr. mcm larhh da ade calon nye kan. ngeeee. al-maklom larhh kan. orang yg di nanti sudah mendapat pengganti. jadi, aku cume tertampi-tampi jorr larhh kan.

peace out yawww

No comments: