Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Friday, February 25, 2011

Bercuti Sakan.

hye hye hye. da 4 hari kan da perkotakatikan blog aku nih haaa. almaklum larhh. bz melancong. haha. melancong konon. aku ke Kualalala Lumpur jorr. x jaoh mane pon. woaaahhhhh. jap jap. aku nak bangge jap jadi student YPC!! haha. chanteq dowh kolej aku! sumpah! besh gilakkkk!!!

hehehe. konon2 nye aku nak 3 hari jorr pat KL. dari ari senin sampai rabu. tapi oleh kerane hasutan mereka, aku stay sampai jumaat. hehehe. terlepas jugak larhh hajat nak lepak ngan mamat moks. tapi hajat nak lepak ngan jun, midji, enol, wan & laen2 nye x kesampaian sbb sgt bz larhh. xpe. next month aku naek KL lageyyy!! hehehe.

thanx ntok ayie yg sudi amek aku pat ChanSowLin ari senin tuh ari. thanx sgt2 babe. even kau ade hal pon time tuh, sanggop kau postponed dulu sbb kau nak amek aku + nak teman aku makan pat canteen hostel. kau sangat manis, aku ini pula dawai besi. hahaha. lirik lagi 150 juta. hahaha. sempat juge jumpe kootaq & effa. hehehe. aku doakan korg bahagia hingge akhir hayat. amin.

menyempat lepak ngan paan sebentar pat Medan sblah kolej aku tuh. ngehhhh. windu kau larhh paan!! Alhamdulillah paan skang da banyak berubah. aku bangge jadi kawan kau. doa2kan aku supaye terbuke pintu hati aku nih ntok berubah mcm kau k?

kak maria yg baru pulang dari sarawak. mane oleh2 saye? aduhh. tipu larhh kak maria nih! kak lina juge, haaa. nape larhh lambat sgt ckp pasal hari sukan fatahna tuh? kalau x, boley cuti smpi senin depan. ayoyoyo!! tapi xpe. jangan ingat Aras 3 tuh power sgt!! Aras 2 tetap akan kekalkan kemenangan okeh! yeahhh!

ntok adek2 yg aku sayang sangat2. thanx sbb bagi akak tumpang umah kau org. even kite cam xde time sgt nak lepak2 + gurau2, tapi akak dapat rasekan yg windu akak da terlepas da time kite lepak sekejap nengok Hantu Kak Limah Pulang Rumah tuh. hahahaha. etot x bley blah btol!!!

owh. kak long kuwh. thanx sbb ajak lepak2 pat bukit ampang makan laksa + mee kari pastu bawak saye ke shisha pat andalus. hikkkk. owh. aqem + jijie juge thanx sgt2 ye. owh yeah! hafiz ramli! jumpe die kejap. haha. ade ke die kate aku gemok? aduhhh. ye. aah. aku gemok! gemok2 aku nih pon, aku blanje kau minom jugak! hahaha. tetibe jorr.

kak nana takot katak!! hikkk. jumpe kak nana babe. windu nye kakak aku yg sorg tuh!!! aduhhh. makin chanteq die. Alhamdulillah die sehat sejahtera.

last but nok least, thanx ntok CikNinaSayangSaye yg sanggop buang mase die angkot aku kesane kemari. hehehe. thanx ntok shafiq gak sbb blanje aku makan. ngeee. kuewtiaw tuh sumpah sedap. nnt kau post pat JB k? hikkkk.

fuhhhh. besh besh besh. ntok sape2 yg aku x sebot namenye tuh, jangan ingat aku lupe kau org. aku sayang kau org sume okehhhh! muah muahhhhh. yes, insya-Allah bulan depan aku naek KL lagi k? parteeeyyyyyy!!! hahahah. JAHAT!

[p/s: susah nak cari kawan yg susah senang same2 ekh? damn it! menangis aku dalam bus ondaway balek JB mengenangkan sikapnye. hmmmm. ntah larhh. aku pon da selamat sampai pat JB. so, awak simpan jorr larhh duet tuh. mungkin awak lebey memerlukan. bye.]

peace out yawww

No comments: