Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Monday, February 14, 2011

February 14, & February 15.

wut? valentine? no! i dun celeb valentine day. yes, i am! but i change it 2 frenship day. well, happy frenship day everyone!!!

nahhhhh. lets talk about people who celeb valentines! wut a world! haishhh. tayah ongputeh sangat larhh. rimas aku ngan aku punye broken english nih. hahaha. well, aku buat research ngan kawan sekejap. daripade status2 yg aku bace larhh kan. sebok kau org sume nak wish valentine larhh bagai kan. haishhhh. mcm ntah ape2 je kadang2. kan valentine tuh ade sejarah nye. pegi larhh kalian membace nye. search sendiri!! hahaha. tapi kadang2 kan aku fiker, kalau xde valentine pon, maksiat tetap berleluasa kan? hmmm. ntah larhh. aku pon xtawu. tadi pat tmpt kerja, maseng2 sebok jual bunga2, teddy bear & so on. ade jugak yg sebok membeli ntok pasangan maseng2. ye! mmg x nafikan yg aku mmg sangat jeles. tapi nak wat cam ne kan? xde org yg nak kasi. haha. wat ayat touching lak. haha. tapi kalau nak kasi tuh, aku terime jorr larhh. tapi bukan sbb valentine. derrr. i dun celeb valentine! seyesly! sepanjang idop aku okeh!!

ok ok. skang nak ckp pasal February 15 pulak. weehhhhhh!!korg tawu x ari selase tuh ari ape? MAULIDURASUL tawu x????? bersamaan dengan 12 Rabiul Awwal 1432H!! faham x? yg kau org sebok2 nak celeb valentine tapi maulid Nabi kau org x ingat nih apsal??? kecoh siakkkk. ape2 ntah larhh kau org nih!!! sebok2 bagi bunge, bagi chocolate, teddy bear larhh mcm2 pat partner maseng!! cube larhh bagi tudong ke, baju kurong ke, songkok ke, baju melayu ke, al-Quran ke. kan sejukkkkk skit hati tuh. kalau larhh org bagi aku shawl banyak sempena maulid Nabi nih, mmg aku tros kawen ngan die!! hahaha. kalau pompuan yg bagi, aku tros suwo die dudok ngn aku!! hahahaha. 

ok2. esok aku offday. aku nak gi JPN, nak wat IC baru. hahaha. IC aku nak ditukar wajah dengan wajah bertudong. nanti kannnnnnnnnn!!!!! hahaha. pastu lepas wat IC, aku nak gi wat RHB punye account. kalau x, kompem gaji sangkot nanti. puntekkkkkk!!! lepas settle bende alah tuh sume, baru aku nak nengok movie. hehehe. sape nak teman? jom movie marathon dari pagi smpi petang. sbb esok wayang tutop jam 7pm. ade faham??? ok. nak mandi, potong kuku, belai2 badan ngan segale chemical yg aku ade, then tdoooo. owh. ibu suwo kejot kol 1am jap lagi. ngeeeehhhhh.

anyway, SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURASUL. ingat larhh kepade jujungan besar, Nabi Muhammad s.a.w.

peace out yawww

No comments: