Sila Kenali SiAnakUncleShukri

My photo
Born on November 10, 1990 to be somebody. My blog is all about my life. Im not really good in English. By the way, people called me Qiela. Some called me adeQ. Im a family person!! Just make it clear, Im in love with people around me now especially my friends. I really dont like backstabber, stalker, sweet talker and people fighting. So, if u like that kind of activities, please stay away from me. Thank you.

Wednesday, March 16, 2011

Mari Berfoya-foya.

hari nih boring sangat². well. menganggur larhh katekan. sat agi nak kuar ngan colleague sbb dorg ajak layan movie. haishh. sementare tunggu mereka tuh, aku pon buat larhh entry baru dengan menayangkan pitchas² baru yg aku malas nak edit. urghhhhhh. saksikan larhh.
hahaha. konon² sexy larhh tuh!! urghhh

biru gitu noksss.

mom & lil bro.

senyum, tak perlu kata apa².

kebosanan bukannnnnn.

hikkkk. i like diz pitcha!

nampak blakang tuh? ANGSANA! haha

sile sayang anak sendiri ye. :D

i luv u, sufiah!

gedix nih! nengok camera lak anak mama nih!

maen kawen jom! PONTIAN!

sayang menyayang antara anak & mama.

Kayu Ara Pasong, Pontian.

pitcha semalam. ekh. ini tipu! aku x kurus cam nih! urghhh.
nahhhh. nih namenye org yg xde kerja laen. hehehehe. aku sayang sume nye. muah muahhhhh

Monday, March 14, 2011

Sila Jadi Penganggur Macam Saya.

yeahhh. da resign! yippie. kerja laen puhlishhhh. hahahaha. buat mase nih aku dok umah dulu dalam seminggu or 2 minggu. then, sile berhijrah ye. hahaha. maen lari2 plak aku nih ekh. nih nak lari dari sape lak nih? ngehhhhhh. haaaa. cam ne nih ekh? jual burger larhh. ekh ekh. xnak. nak bukak shisha larhh. ekh ekh. x nak jugak. ummmmmmmm. jual dadah larhh siakkkkk. baru masyukkk. hahahaha. well, nanti kan jorr larhh kerjaya aku seterusnye ye. slamat tinggal kerja lame.

peace out yawww

Saturday, March 12, 2011

Willow Smith

SEDANG MELAYAN SEMUA VIDEO CLIP SI ANAK WILL SMITH NIH HAAA. JANGAN KACAU YE! KAU ORANG SUME PON KENE LAYAN KEH? SUMPAH BESHHHHH!!!

Owh. I Mish 'Em!



owh emm gee lageyyy!!! sumpah aku suke gile dance step nih siakkk!! aduhhh. how i mish my cheering squad!! :( nak dance ramai2 wehhhh!!! but not 4 clubbin okeh. it so not me! tapi skali skale ape salahnye kalau ade yg mempelawa!! hahahaha. bongok!!! pencennnnn!!!

Pabila Bosan & Tak Tahu Nak Buat Apa!

hikk. melayan BlackSwan! owh emm gee! 18xs okeh! gile nak mampos. geli plak aku nengok cite nih kadang2. grrrrr. melayan cite nih lepas balek kerja ngan akak aku. hehehe. xde kerja, cam nih jorr larhh idop aku. ngehhhh. nih cerite hari rabu. biase larhh tuh kan. pastu. eosk nye, khamis. aku off day. haaa. ape lagi. lepas amek i/c baru aku pat wisma, aku gerak ke city square sbb nak buat account RHB. ngehhhh. banyak btol bank account skang nih ekh. tapi duet 1 sen pon xde. kecoh jorr! hahah. lepas wat account, akak aku pon balek dari kerja. then, aku ngan akak aku melayan cerite nih plakkkkkkk.
hahahaha. syokkkkkkkkk babe! akak aku gelak2 cam nak mampos. gile punye budakkk. haha. baek kau org gi nengok larhh cite nih ekh. besh gile. sumpah. hehehe. da da da. xde mood sangat nak. nak mandi, nak berak. bye.

peace out yawww

Saturday, March 5, 2011

Dewa Bahasa Inggeris

hai korg sume. ok ok. nih hari aku ade mood skit nak buat entri nih. hahahaha. well. sbb aku cam x sabau nih nak tunggu lagi 2 minggu. yeahhhhh. i luv my job & im proud 2 b myself! owh yeahhh!

well kawan nak tawu x? tadi time briefing kan, kitorg di suruh ntok menghafal MISI & VISI company kami tawu. ade 2 version. malay & english. pastu manager kami pon suwo kami bace bergilir2. then manager kami suwo bace yg english punye. pastu si amar gile cakap, "haaa. suwo Qiela bace yg english. die nih dewa bahase inggeris". hakhakhak. well, thanx alot amar. haha.

Alhamdulillah sbb aku dapat pujian macam tuh dari kawan2 sekerja kan. tapi english aku xde larhh seDEWA mane pon. baise2 ajorr. asalkan org ckp aku faham & aku cakap org pon faham. hahaha. so, kawan2, mari larhh blaja english same2 supaye kite bley improvekan english kite same2. same2 pon boley dapat pujian. ngehhhh.

mood: tryin 2 burn fats! hahahaha

peace out yawww

Friday, March 4, 2011

Underdog Soldier

ok guys. seyesly kau orang kene nengok cerite nih!! aduh aduh aduhhhh. sedey babe. sumpah x tipu. tapi x tawu larhh bagi kau orang kan. aku nih kadang2 tisu gak hati nih. hahaha. nengok sorg2 lagi smlm. ngehhhh. tapi ending die x besh. urghhh. um. aku x de mood nih hari. kerja macam pantat! si betine babi gigi rosak tuh pon macam babi!! so, aku xde mood gile nak buat entri panjang2. bukan ade sape nak bace pon. hishhhhh.

I CANT THROW HIM AWAY!!! URGHHHHH.

peace out yawww